Oud ijzer Hoensbroek

Ooit geprobeerd om oud ijzer in de vuilnisbak te proppen? Dat is niet alleen moeilijk, maar ook nog eens niet de bedoeling! Doe niet moeilijk met uw oud ijzer naar Hoensbroek. Menten Metaal is sinds 1970 voor zowel particuliere als zakelijke dé ideale partner voor al uw oud ijzer in Hoensbroek en omgeving. Waarom? Wij recyclen oud ijzer op een deskundige én milieubewuste manier tegen een eerlijke prijs. De betaling ontvangt u vanzelfsprekend ook direct contant of per bank, zo is alles gelijk goed geregeld. Heeft u buiten oud ijzer nog andere producten die u in de weg staan? Dat nemen wij ook graag voor u mee. In ons acceptatiebeleid vindt u een duidelijk overzicht van alle producten die wij wel of niet accepteren. Twijfelt u over of een specifiek product? U kunt dit bij ons snel vragen door te bellen of contact op te nemen via WhatsApp. Onze vriendelijke medewerkers geven altijd eerlijk advies en maken indien gewenst direct een afspraak!

Makkelijk vervoeren van oud ijzer Hoensbroek

Een berg aan oude materialen die al veel te lang in de weg liggen omdat naar het oud ijzer in Hoensbroek rijden steeds wordt uitgesteld. Klinkt dat bekend? Het zou toch veel handiger zijn als het voor de deur werd opgehaald. Dat vonden wij dus ook, daarom heeft Menten Metaal een ophaalservice voor grote afnames! Wij brengen oud ijzer in Hoensbroek naar u toe, niet letterlijk natuurlijk. Oud ijzer vervoeren is voor ons dagelijkse kost, waardoor onze medewerkers alles snel hebben ingeladen. Dit samen met onze strakke tijdsplanning maakt dat u niet lang thuis hoeft te blijven, wel zo handig. Naast onze snelle ophaalservice voor oud ijzer in Hoensbroek voor grotere partijen beschikken wij ook over containerservice én transport van oude materialen.
Actuele prijslijst

Oud ijzer voor eerlijke prijzen

Het oud ijzer in Hoensbroek wordt netjes onder uw toezicht gewogen, afgeladen en uitbetaald. Zo bent u bij ons gegarandeerd van een eerlijke prijs voor uw oud ijzer. Daar komt bij dat wij al sinds 2006 lid van MRF (Metaal Recycling Federatie), met dank aan onze innovatieve en vooral milieuvriendelijke verwerkingsprocessen. Menten Metaal is al jaren een bekend en vertrouwd adres voor al uw metalen en oud ijzer in Hoensbroek! Maar hier stopt onze service niet. Ook voor het ophalen en verwerken van autowrakken, katalysatoren en accu’s zijn wij uw partner! Onze prijslijst bevat slechts een kleine greep van de producten die wij aannemen. Heeft u nog gasflessen of lege zuurstofflessen zonder afsluiting liggen? Daar ontzorgen wij u gratis van. Neem zeker contact met ons op, wij kijken graag voor u wat mogelijk is.

Correcte afspraken rondom oud ijzer Hoensbroek

Klantvriendelijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vandaal. Onze medewerkers halen met een glimlach uw oud ijzer in Hoensbroek en omstreken op. Dat zien wij niet alleen terug in onze hoeveelheid vaste klanten, maar ook in de vele lovende recensies die wij regelmatig ontvangen. Binnen onze openingstijden staan onze deuren altijd voor u open, zo kunnen zowel kleine als grotere partijen onaangekondigd metaal inleveren en recyclen.

NEEM CONTACT OP MET MENTEN METAAL

Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.