Oud ijzer Hoensbroek

Menten Metaal is sinds 1970 gevestigd in Sittard en is sinds die tijd voor zowel particuliere als zakelijke klanten dé ideale partner voor al uw oud ijzer in Hoensbroek en omstreken. Waarom? Wij recyclen oud ijzer op een deskundige én milieubewuste manier tegen een eerlijke prijs. De betaling ontvangt u vanzelfsprekend ook direct contant of per bank, zo is alles gelijk goed geregeld.

Heeft u buiten oud ijzer nog andere producten die u in de weg staan? Dat verwerken wij graag voor u. In ons acceptatiebeleid vindt u een duidelijk overzicht van alle producten die wij wel of niet accepteren. Twijfelt u over of een specifiek product? U kunt dit bij ons snel vragen door te bellen of contact op te nemen via WhatsApp. Onze vriendelijke medewerkers geven altijd eerlijk advies en maken indien gewenst direct een afspraak!

Makkelijk vervoeren van oud ijzer Hoensbroek

Een berg aan oude materialen die al veel te lang in de weg liggen, omdat naar het oud ijzer in Hoensbroek rijden steeds wordt uitgesteld. Klinkt dat bekend? Dat vonden wij dus ook, daarom heeft Menten Metaal een containerservice voor grote afnames! Wij brengen oud ijzer in Hoensbroek naar u toe, niet letterlijk natuurlijk. Oud ijzer vervoeren is voor ons dagelijkse kost, waardoor onze medewerkers alles snel hebben ingeladen. Dit samen met onze strakke tijdsplanning maakt dat u niet lang thuis hoeft te blijven, wel zo handig. Voor grotere partijen schroot in Hoensbroek beschikken wij ook over containerservice én transport van oude materialen.
Actuele prijslijst

Oud ijzer voor eerlijke prijzen

Het oud ijzer vanuit Hoensbroek wordt netjes onder uw toezicht gewogen, afgeladen en uitbetaald. Zo bent u bij ons gegarandeerd van een eerlijke prijs voor uw schroot. Daar komt bij dat wij al sinds 2006 lid van MRF (Metaal Recycling Federatie), met dank aan onze innovatieve en vooral milieuvriendelijke verwerkingsprocessen. Menten Metaal is al jaren een bekend en vertrouwd adres voor al uw metalen en oud ijzer in de omgeving van Hoensbroek! Onze prijslijst bevat slechts een kleine greep van de producten die wij aannemen. Neem zeker contact met ons op, wij kijken graag voor u wat mogelijk is.

PRODUCTEN DIE WIJ GRATIS ONTZORGEN

  • Gasflessen
  • Zuurstofflessen (mits leeg en zonder afsluiter)

Duurzaam en milieubewust oud ijzer recyclen

Bij Menten Metaal vinden we het belangrijk om op een duurzame en milieubewuste manier te recyclen. We investeren dan ook continu in innovatieve technologieën om onze processen te optimaliseren en de impact op het milieu te minimaliseren. Zo dragen we bij aan een schonere toekomst voor Hoensbroek en omstreken. We zijn trots op onze MRF-certificering, die aantoont dat we voldoen aan de strengste normen op het gebied van metaalrecycling. U kunt er dus zeker van zijn dat uw oud ijzer uit Hoensbroek bij ons in goede handen is.

Correcte afspraken rondom oud ijzer Hoensbroek

Klantvriendelijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers verwerken met een glimlach uw oud ijzer in Hoensbroek en omstreken. Dat zien wij niet alleen terug in onze hoeveelheid vaste klanten, maar ook in de vele lovende recensies die wij regelmatig ontvangen. Binnen onze openingstijden staan onze deuren altijd voor u open, zo kunnen zowel kleine als grotere partijen onaangekondigd metaal inleveren en recyclen.

MEER DAN ALLEEN METAAL RECYCLING

Naast het schroot uit Hoenbroek kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere diensten. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Andere diensten nodig dan oud ijzer verwerking in de buurt van Hoensbroek? We bekijken graag samen met u wat de beste oplossing is voor uw specifieke behoeften.

NEEM CONTACT OP MET MENTEN METAAL

Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

WAT ONZE KLANTEN

ZEGGEN

Voor onze buitenspeeldag hebben we Menten gevraagd om een metaalcontainer te plaatsen, zodat mensen in de wijk en oud ijzer in konden gooien. Geheel volgens afspraak, netjes op tijd en met overleg de container geplaatst. Na 2 dagen puilde de container al uit en werd hij wederom netjes en snel opgehaald. Super communicatie ! en daarna werd de opbrengst netjes met factuur overgeboekt op onze rekening. Hiermee kunnen wij weer een springkussen en/of andere activiteiten organiseren. Menten hartelijk bedankt voor deze geweldige service Groet namens Klingbemden Brunssum
Rob van Tulden
Rob van Tulden
11:16 25 Apr 23
Super goed bedrijf ze komen snel als je ze nodig hebt en bieden je alle hulp aan als het te zwaar is om te tillen. Ik ga vanaf nu alleen nog maar hun contacteren.
Anouk Zeestraten
Anouk Zeestraten
20:33 07 Dec 22
Top prijzen goed personeel aanrader
Ricardo Hohnen
Ricardo Hohnen
08:58 12 Oct 22
Beste prijzen, vriendelijk personeel!
Danique Bijlsma
Danique Bijlsma
18:46 11 Oct 22
Top service en eerlijke prijzen
Richie Tielens
Richie Tielens
08:48 11 Jul 22
Prima geregeld, nette plaats en eerlijke prijzen.
Danny Heijnen
Danny Heijnen
08:47 14 Jun 22
Zeer vriendelijk personeel. Ben je nog nooit oud ijzer wezen brengen bel ze even van tevoren dan kunnen ze je al wat wijzer maken.
Boreaal NL
Boreaal NL
08:42 21 May 22
Immer sehr freundlich,bin sehr zufrieden 👍🏻👍🏻Kann ich weiter empfehlen 😉
Frank Vieten
Frank Vieten
21:23 15 Feb 22
Topper onder de ijzerboeren!!
Mic Smeet
Mic Smeet
20:46 22 Jan 22
Reibungslose Service 👍👍
Frank Donath
Frank Donath
17:24 30 Aug 21
Sehr sauberer Platz. Immer super freundliches und immer hilfsbereites Personal. Immer faire und gute Preise
Andre Matzerath
Andre Matzerath
12:36 02 Aug 21
Zahlt Höchstpreise 💶der Weg über die Grenze lohnt Nettes Personal
M L
M L
01:21 31 Jul 21
Super bedrijf . Vriendelijk personeel . Betrouwbaar en de beste prijzen .
Jan Karstenberg
Jan Karstenberg
16:28 29 Jul 21
Top bedrijf!Altijd eerlijk, vriendelijk en behulpzaam.De beste plaats voor je oude metalen heen te brengen.
Maikel Willems
Maikel Willems
14:50 29 Jul 21
Ik kom hier regelmatig en wordt altijd super goed geholpen. Fijne service en altijd goede prijzen!
Rowena Beeren
Rowena Beeren
17:13 01 Mar 21
Super en vriendelijk ga zo door zo als altijd
conrad smith
conrad smith
13:49 18 Feb 21
Alle Mitarbeiter sehr freundlich und hilfsbereit. Ich bin schon seit über 10 Jahren Kunde und wurde immer fair bezahlt,wobei Menten Metall sowieso mehr bezahlt als alle anderen Schrottplätze die ich kenne. Also ich kann diesen Schrottplatz nur jeden empfehlen
Robert Pautsch
Robert Pautsch
19:27 23 Dec 19

Uw partner voor oud ijzer en metaalrecycling in Hoensbroek

Menten Metaal is uw betrouwbare partner voor al uw oud ijzer en metaalrecycling in Hoensbroek. We bieden u een eerlijke prijs, een snelle service en een milieubewuste verwerking. Mocht u nog niet overtuigd zijn van onze diensten, neem dan een kijkje tussen onze klantreviews!