Oud ijzer Stein

Recycle ijzer op een professionele en milieuvriendelijke manier! Menten Metaal is voor bedrijven en particulieren de ideale partner voor al het oude ijzer in Stein en omgeving. Menten Metaal geeft altijd eerlijk advies en komt tot de juiste overeenkomst. Voor kleinere of grotere ijzerverzamelingen kunt u tijdens kantooruren eenvoudig uw metaal bij ons afleveren als particulier of bedrijf, zonder aankondiging vooraf. Wilt u bij ons koper in Stein inleveren? Dan is dat ook mogelijk.

Waarom recyclen bij Menten metaal?

Als u het oude ijzer in Stein gewoon bij het grofvuil kunt doen, waarom zou u dan naar de experts brengen? We weten dat het inzamelen van oud ijzer misschien wat extra werk vraagt, maar het heeft ook veel voordelen. Op deze manier draagt ​​u bij aan het ijzer-recycling proces, waardoor de uitstoot van kooldioxide wordt verminderd, en kunnen we samen werken aan een beter milieu. Daarnaast is ook de schaarste van bepaalde soorten metalen te voorkomen als u recyclet en heeft u meegewerkt aan het verminderen van onze grote hoeveelheid afval.
Actuele prijslijst

Oud ijzer wegbrengen Stein

Onze vestiging Menten metaal ligt in Sittard en u kunt hier ijzer, metaal, accu’s en katalysatoren recyclen. Echter kunnen wij ook grote hoeveelheden oud ijzer voor u komen verwerken in Stein, dan hoeft u niet helemaal naar Sittard te rijden. Lees het acceptatiebeleid voordat u ons bezoekt. Op deze manier kunt u altijd zien welke materialen we accepteren en welke materialen we niet accepteren. Ook verzorgen wij containerservice en transport. Wij zorgen ervoor dat elke dag de actuele prijslijst online wordt gepubliceerd. Deze kunt u meenemen als u onze locatie komt bezoeken. Heeft u vragen over een van de services die wij aanbieden, dan kunt u altijd bellen of contact met ons opnemen via het contactformulier.

Naast de ijzerverwerking verzorgt Menten Metaal containerdiensten en transport. Ook kun je bij ons je koper in Stein inleveren. Wij kunnen containers van verschillende afmetingen leveren. Wij plaatsen deze containers overigens gratis voor u waar u maar wilt. Dankzij onze 24-uurs containerservice kan u op elk moment van de dag een container laten plaatsen. Neem contact met ons op voor meer informatie en wij zorgen ervoor dat uw container voor de deur staat. Daarnaast kunnen wij uw goederen probleemloos vervoeren. Heeft u iets dat u niet zelf kunt vervoeren, bijvoorbeeld witgoed in Stein? Dan staan wij voor u klaar! Wij doen uiteraard nog veel meer! Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op onze website!

Kiezen voor Menten metaal als uw oud ijzerboer in Stein

Met al uw oud ijzer van Stein en omgeving kunt u bij ons terecht. Wij werken uitsluitend volgens de huidige wet- en regelgeving en stellen strengen voorwaarden aan ons eigen werkproces. Deze voorwaarden zijn onder andere strenge milieu eisen, legitimatie plicht en hoge eisen aan de veiligheid. Wij prijzen ons zelf om onze goede klantenservice en eerlijke prijsvoering. Wij zijn uiterst transparant en willen niet dat u bij ons voor verrassingen komt te staan. Door onze jaren lange ervaring hebben wij een goede reputatie opgebouwd en wij doen er alles aan deze te behouden. Onze trouwe klanten basis blijft alsmaar groeien en wij zijn er trots op dat wij altijd voor u klaar kunnen staan. Wilt u meer over ons weten? Neem dan een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op!

NEEM CONTACT OP MET MENTEN METAAL

Voor al uw vragen over het inleveren van metalen en witgoed in Stein kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.