Oud ijzer Kerkrade

Menten Metaal staat voor u klaar voor al uw oud ijzer in Kerkrade en omgeving. Gelegen in Sittard verzorgen wij onder andere het oud ijzer van Kerkrade, Landgraaf, Geleen, Brunssum en Maastricht. Heeft u oud ijzer in grote hoeveelheden? Dan is het mogelijk om het op te laten halen. Natuurlijk bent u ook welkom om het zelf langs te komen brengen. Dan kunt u meteen ons bedrijf in werking zien. Wist u dat wij al in sinds 1970 werkzaam zijn als metaalbedrijf? Klein begonnen als ijzerboer in Kerkrade en omgeving, zijn wij snel gegroeid. Door onze klantvriendelijkheid en eerlijke prijzen groeide onze klantenkring snel. Inmiddels hebben wij bekendheid verworven als dé ijzerboer van Kerkrade en omgeving. Wij hebben een uitstekende reputatie weten op te bouwen en daar zijn we bijzonder trots op! Dus als u op zoek bent naar een plek voor uw oud ijzer in Kerkrade of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Uw plek voor metaalrecycling in Kerkrade

Voor ons staan klantvriendelijkheid, eerlijke prijzen en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel. Daarom werken wij bijvoorbeeld met een duidelijk acceptatiebeleid voor metalen en witgoed in Kerkrade. Iedere dag zetten wij de actuele prijslijst op onze website. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Op de lijst staat precies aangegeven wat wij als bedrijf  aannemen. Bekijk dus voor u langskomt onze lijst goed. Of bel ons even, dan helpen wij u verder als iets niet helemaal duidelijk is. Ons bedrijf in metaalrecycling in Kerkrade werkt met moderne machines, nieuwe kranen en vrachtwagens. Daarnaast werken wij op een milieuvriendelijke manier. Als ijzerboer van Kerkrade vinden wij het namelijk belangrijk om een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Het oud ijzer van Kerkrade wordt dan ook zo veel mogelijk gerecycled zodat het opnieuw gebruikt kan worden.  Door onze jarenlange ervaring op het gebied van metaalrecycling hebben wij veel kennis verworven op dit gebied. Deze kennis zetten wij dagelijks in om onze klanten te helpen en ons bedrijf te laten groeien.
Actuele prijslijst

Oud ijzer in Kerkrade service

Bij ons kunt u ook terecht voor een container service en transport. Dit houdt in dat wij u een container gratis komen brengen waarin u uw oud ijzer, koper en andere metalen kwijt kunt. Erg handig als u bijvoorbeeld gaat verhuizen of voor de grote lenteschoonmaak. Wij beschikken over containers van 15, 20 en 40 kub. U hoeft maar contact met ons op te nemen en dan spreken we af waar en wanneer wij de container komen plaatsen. Alles is bespreekbaar en wij zullen samen met u kijken wat haalbaar is. Hierin zijn we ook flexibel. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, wanneer u ons of onze containers maar nodig heeft. Natuurlijk bent u ook welkom bij ons bedrijf in Sittard. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Komt u met uw oudijzer uit Kerkrade naar ons toe? Dan zullen we uw ingeleverde metalen zorgvuldig wegen op onze weegschalen. Vervolgens worden ze netjes gesorteerd in onze containers. We kijken dan samen naar de actuele prijslijst en aan de hand van de ingeleverde metalen bepalen we de prijs die u er voor krijgt. We betalen uit zoals u dat wenst, contant of per bank. Heeft u veel goed oudijzer uit Kerkrade meegenomen of heeft u grote hoeveelheden? Dan kunnen we u wellicht een extra goede prijs aanbieden.

Menten Metaal: de meest betrouwbare ijzerboer van Kerkrade en omstreken

Als bedrijf in metaalrecycling in Kerkrade houden wij ons strikt aan een aantal belangrijke zaken, zoals legitimatieplicht, milieu eisen, veiligheidseisen en administratie eisen. Dit vinden wij erg belangrijk. Net als dat we klantvriendelijkheid en eerlijke prijzen hoog in het vaandel hebben staan. Onze prijzen en werkwijze zijn transparant. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn een professioneel bedrijf en hebben door onze jarenlange kennis en ervaring een zeer goede reputatie opgebouwd. Wij zijn trots op onze vele trouwe klanten en ons alsmaar groeiende bedrijf. Wij blijven investeren in de toekomst van ons bedrijf en streven naar een hoge klanttevredenheid. Of u nu uw oudijzer in Kerkrade opgehaald wilt hebben of op zoek bent naar een container, wij staan voor u klaar! Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

NEEM CONTACT OP MET MENTEN METAAL

Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.