Oud ijzer Brunssum

Al vele klanten weten ons al jarenlang te vinden als het gaat over hun oud ijzer in Brunssum. Menten Metaal is namelijk dé ijzerboer van Brunssum en omstreken. Vanuit Kerkrade, Maastricht, Geleen Heerlen, Hoensbroek en Landgraaf is Menten Metaal makkelijk te bereiken om uw oud-ijzer te brengen. Bij grotere partijen kunt u gebruik maken van onze containerservice. Ooit in 1970 zijn wij klein begonnen, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een groot, professioneel bedrijf met veel vaste klanten. Natuurlijk bent u welkom op onze locatie om het zelf langs te brengen. Dan kunt u met eigen ogen ons bedrijf zien waar wij zo trots op zijn. Klantvriendelijkheid en eerlijke prijzen staan bij ons hoog in het vaandel. En dat is de reden dat wij een uitstekende reputatie hebben weten op te bouwen door de jaren heen. Onze klantenkring is inmiddels flink gegroeid en vrijwel iedereen in het zuiden van Limburg weet dat wij dé ijzerboer van Brunssum en omstreken zijn. Woont u in Brunssum en bent u op zoek naar een plek waar u uw oud ijzer kwijt kunt? Wij van Menten Metaal weten er wel raad mee! Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Metaalrecycling Brunssum

Ons bedrijf in metaalrecycling in Brunssum werkt uitsluitend met veilige en moderne machines die aan alle eisen voldoen. De veiligheid van u en onze medewerkers staat bij ons dan ook op de eerste plaats. Denk hierbij aan geavanceerde machines, nieuwe kranen en moderne vrachtwagens. Behalve uw en onze veiligheid, hebben wij het milieu ook hoog in het vaandel staan. Als bedrijf in metaalrecycling in Brunssum werken wij op een milieuvriendelijke manier, want wij vinden het belangrijk een steentje bij te dragen aan een schonere toekomst. Door de jaren heen hebben wij hier veel ervaring en kennis in opgedaan en deze zetten wij dagelijks in, in ons bedrijf. Het oud ijzer uit Brunssum en omgeving wordt dan ook zorgvuldig gesorteerd en opnieuw gebruikt indien dit mogelijk is. U hoeft uw oud ijzer zelf niet te scheiden, dit doen wij voor u. Kijk voordat u langskomt naar ons acceptatiebeleid. Hierin staat vermeld welke materialen wij accepteren en welke niet. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook zetten wij dagelijks een actuele prijslijst op onze website. Wij werken met eerlijke prijzen en deze kunt u dus dagelijks bekijken. Onze medewerkers van metaalrecycling Brunssum zijn altijd op de hoogte van deze actuele prijzen. Maar natuurlijk mag u altijd onze lijst uitprinten en meenemen als u bij ons langskomt.
Actuele prijslijst

Menten Metaal: makkelijk te bereiken vanuit Brunssum

Behalve oudijzer kunt u ook uw witgoed in Brunssum bij ons kwijt. Onder witgoed verstaan we huishoudelijke apparatuur die afhankelijk is van elektriciteit. Denk hierbij aan koelkasten, diepvriezers, afwasmachines en wasmachines. Vroeger waren deze apparaten doorgaans wit, vandaag de term witgoed. Heeft u veel oud ijzer? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of eens goed schoon aan het maken bent? Dan bieden wij u graag onze container service en transport aan. Wij komen u dan gratis en voor niets een container van 15, 20 of 40 kub brengen. U kunt hier al uw oud ijzer, koper en andere metalen in kwijt. Wij staan 24 uur per dag met deze service voor u klaar. Op deze manier heeft u altijd beschikking over een container voor uw metalen en oud ijzer in Brunssum. Wij spreken samen met u af wanneer wij de container komen brengen en waar we hem neerzetten. U hoeft niets te sorteren, dat doen wij later in ons bedrijf in Sittard.

Mentaal Metaal weet raad met uw oudijzer in Brunssum en omgeving

Als bedrijf in metaalrecycling in Brunssum vinden wij klantvriendelijkheid, transparantie en eerlijke prijzen erg belangrijk. Dat is ook de reden dat veel mensen de weg naar Menten Metaal weten te vinden. Als professioneel bedrijf in metaalrecycling voor Brunssum en omgeving, staan wij bekend als dé ijzerboer van Brunssum. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied en de eerlijke prijzen die wij bieden hebben wij een bijzonder goede reputatie op weten te bouwen. Het maakt niet uit of u van uw oudijzer in Brunssum af wilt, witgoed in Brunssum in de weg hebt staan, of dat u een container nodig heeft: wij staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op als iets niet duidelijk is. Wij helpen u graag verder!

NEEM CONTACT OP MET MENTEN METAAL

Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.