Oud ijzer Heerlen

Menten Metaal is een specialist op het gebied van oud ijzer in Heerlen en omstreken. Ondanks dat onze vestiging in Sittard ligt, weerhoudt dat ons er niet van om ook het oud ijzer in Heerlen, Maastricht, Geleen, Landgraaf  Kerkrade, Hoensbroek en andere omstreken van Limburg te recyclen. Bij Menten Metaal is het mogelijk om het oud ijzer langs te brengen en bij grotere hoeveelheden komen wij het bij u thuis ophalen. Door de jaren heen zijn wij als bedrijf in metaalrecycling in Heerlen flink gegroeid. Ook zijn wij rijk aan ervaring, aangezien wij al sinds 1970 actief zijn in de regio. Waar Menten Metaal ooit begon als een kleinschalige ijzerboer in Heerlen en omgeving, is het inmiddels uitgegroeid tot een groot en erkend bedrijf.

Wij hanteren eerlijke en scherpe prijzen. Ook een goede klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor hebben wij een heleboel vaste klanten aan ons weten te binden. Als u dus van uw oud ijzer in Heerlen of elders in Limburg af wilt komen, dan bent u bij Menten Metaal aan juiste adres. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Metaalrecycling Heerlen

Als bedrijf in metaalrecycling in Heerlen is een hoge klanttevredenheid van groot belang. De wensen van de klant staan dan ook centraal. Dit proberen wij te hanteren door een goede, duidelijke service aan te bieden met eerlijke communicatie. Daarom passen wij ook elke dag de actuele prijslijst aan van de verschillende metalen op onze website. Op deze prijslijst ziet u ook meteen welke metalen wij als metaalrecycling in Heerlen aannemen. Zo ziet u dus in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Bij onduidelijkheden kunt u ons uiteraard altijd bellen.

Als metaalrecycling in Heerlen werken wij volgens een milieuvriendelijke manier. Onze moderne machines, kranen en vrachtauto’s maken dit onder andere mogelijk. De uitstoot van deze machines zijn dankzij de laatste technologieën miniem te noemen. Al het oud ijzer in Heerlen en omstreken dat wij verzamelen, wordt bij ons gerecycled om later weer opnieuw gebruikt te kunnen worden. Als ijzerboer in Heerlen vinden wij het namelijk belangrijk om een steentje bij te dragen aan een betere toekomst. Dankzij onze jarenlange ervaring als metaalrecyclingbedrijf in Heerlen hebben wij veel kennis opgedaan. Deze kennis zetten wij iedere dag in om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Actuele prijslijst

Het oud ijzer in Heerlen thuis op laten halen

Wij vinden het belangrijk dat het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt om hun oud ijzer en andere metalen bij ons in te kunnen leveren. Het is dan ook mogelijk om het oud ijzer in Heerlen en omgeving bij u thuis op te laten halen door ons (let op, hiervoor dient het wel om grotere hoeveelheden te gaan). Zo hoeft u niet van Heerlen naar Sittard te rijden. Ook is het bij ons mogelijk om een container service en transport te huren. In de container kunt u al het oud ijzer en andere metalen kwijt. Ideaal voor een verhuizing of verbouwing. Samen met u spreken wij af waar de container geplaatst moet worden. Wij zijn vanaf maandag tot en met zaterdag iedere dag beschikbaar, 24 uur per dag! Voor vragen kunt u ons altijd contacteren.

Natuurlijk is het ook mogelijk om het oud ijzer vanuit Heerlen zelf naar Sittard te brengen. In onze werkplaats wegen wij zorgvuldig al uw metalen. Na het wegen zult u voor uw metalen de beste en eerlijkste prijs krijgen. Deze prijs wordt gebaseerd op de actuele prijslijst van dat moment. Op deze prijslijst vindt u de prijzen van de meeste soorten metalen, dus ook van koper in Heerlen. Het geld voor uw metalen kan zowel contant als via de bank worden overgemaakt.

Menten Metaal: dé ijzerboer in Heerlen en omgeving

Onze metaalrecycling in Heerlen en omgeving hanteert een aantal regels en voorwaarden. Deze zijn noodzakelijk om een veilig en eerlijk bedrijf te kunnen runnen. Denk hierbij aan strenge milieueisen, veiligheidseisen, een legitimatieplicht en een administratie die op orde is. Natuurlijk geldt hetzelfde voor het hanteren van een goede klantenservice en eerlijke prijzen. Menten Metaal werkt daarom altijd volgens een transparante methode, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Menten Metaal is dan ook een professionele ijzerboer in Heerlen en de rest van Limburg. Wij zijn zeer trots dat wij veel vaste klanten hebben en nog steeds als bedrijf blijven groeien. Voor al uw metaalrecycling in Heerlen en omstreken moet u bij Menten Metaal zijn! Mocht u nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u dan graag te woord om u verder te helpen.

NEEM CONTACT OP MET MENTEN METAAL

Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.