Oud ijzer Maastricht

Wij van Menten Metaal staan elke dag klaar om al het oud ijzer in Maastricht en omstreken te recyclen. Onze vestiging ligt in Sittard, maar dat weerhoudt ons er niet van om de verwerking van oud ijzer in Maastricht, Geleen, Landgraaf Stein, Heerlen, Kerkrade, Brunssum en de rest van Limburg te regelen. Het is bij ons mogelijk om het oud ijzer bij u thuis op te laten halen (indien het gaat om grote hoeveelheden), maar zelf langsbrengen kan natuurlijk ook altijd. Zo kunt u meteen zien hoe ons bedrijf te werk gaat. Wij zijn al tientallen jaren werkzaam in de regio Zuid-Limburg, namelijk al sinds 1970. Wat begon als een kleine ijzerboer in Maastricht en omstreken, is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf.

Dankzij onze scherpe, eerlijke prijzen en klantvriendelijkheid, hebben wij veel vaste klanten weten aan te trekken. Het is dan ook niet voor niets dat we regelmatig dé ijzerboer van Maastricht en omgeving worden genoemd. Iets waar we zeer trots op zijn! Mocht u dus op zoek zijn naar een bedrijf dat oud ijzer in Maastricht of elders in Zuid-Limburg voor u regelt, dan bent u bij Menten Metaal aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder.

Metaalrecycling in Maastricht

Het belangrijkste voor ons is dat de wensen van de klanten centraal staan. Een goede service, klantvriendelijkheid en eerlijke communicatie staan voor ons dan ook hoog in het vaandel. Vandaar ook dat wij elke dag de actuele prijslijst op onze website up-to-date houden. Deze lijst geeft verder aan welke soort materialen wij als bedrijf in metaalrecycling in Maastricht aannemen. Kijk dus goed van tevoren wat wél en wat niet mogelijk is. Ook kunt u ons altijd bellen mochten hier nog onduidelijkheden over bestaan.

Onze metaalrecycling in Maastricht werkt volgens een milieuvriendelijke en bewuste manier. Wij werken dan ook met moderne kranen, machines en vrachtauto’s die dit allemaal mogelijk maken. Al het oud ijzer in Maastricht en omgeving wordt door ons zoveel mogelijk gerecycled zodat het weer hergebruikt kan worden. Wij vinden het als ijzerboer in Maastricht namelijk van groot belang om bij te dragen aan een beter milieu. Wij hebben in de loop der jaren veel kennis opgedaan door onze ervaring met metaalrecycling in Maastricht. Elke dag weer gebruiken wij deze kennis om onze klanten zo goed mogelijk te helpen met het verwerken van hun oude metalen.

Actuele prijslijst

Het oudijzer in Maastricht thuis op laten halen

Wij willen het jullie graag zo makkelijk mogelijk maken. Het is daarom mogelijk om het oudijzer in Maastricht en omstreken door ons aan huis op te laten halen bij grote hoeveelheden. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een container service en transport in te huren. Hierin kunt u al uw oud ijzer, koper en andere metalen kwijt. Dit is vooral handig bij een verbouwing of verhuizing. De containermaten zijn beschikbaar in 15, 20 en 40 kub. Wij zullen samen met u bespreken waar en wanneer de container geplaatst moet worden. Onze service is 24 uur per dag beschikbaar, van maandag tot en met zaterdag. Voor eventuele vragen kunt u ons altijd bellen.

Het is ook mogelijk om uw oudijzer uit Maastricht naar ons bedrijf in Sittard te brengen. Hier zullen wij zorgvuldig al uw metalen wegen, zodat u er de beste en eerlijkste prijs voor terugkrijgt. Dit doen wij aan de hand van de meest actuele prijslijst. Hier staat onder andere de koperprijs in Maastricht op. Het geld dat u voor uw metalen krijgt, kan zowel contant als via de bank worden overhandigd. Ook is het soms mogelijk om witgoed vanuit Maastricht bij ons af te leveren. Dit is afhankelijk van de hoeveel én kwaliteit van het metaal dat erop zit.

Menten Metaal: dé ijzerboer in Maastricht en omstreken

Als metaalrecycling in Maastricht en omstreken hanteren wij enkele regels en voorwaarden. Deze bestaan onder andere uit strenge milieu eisen, een legitimatieplicht, veiligheidseisen en een goede administratie. Deze zaken zijn voor ons zeer belangrijk om een zo eerlijk mogelijk bedrijf te runnen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een goede klantenservice en het hanteren van eerlijke prijzen. Wij werken volgens een transparante methode, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Menten Metaal is een professionele ijzerboer in Maastricht die een betrouwbare reputatie heeft opgebouwd dankzij jarenlange ervaring en veel kennis. Wij zijn daarom ook zeer trots op het feit dat wij veel trouwe klanten hebben en nog steeds blijven groeien als bedrijf. Of het nu gaat om oud ijzer in Maastricht te laten ophalen of het brengen van oudijzer, Menten Metaal staat voor u klaar! Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust eens contact met ons op. U wordt dan zo snel mogelijk geholpen.

NEEM CONTACT OP MET MENTEN METAAL

Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.